PREVALIN

Prevalin - návod na použitie tohto bariérového lieku, ktorý je dostupný vo forme spreja a nosných kvapiek, indikácie a kontraindikácie, analógy, cena, zloženie, recenzie - naša téma pre dnešok.

Prevalín preukázateľne zmierňuje príznaky alergickej nádchy blokovaním alergénov, ktoré spôsobujú alergické reakcie.

Prevalinový nosový sprej účinkuje priamo v mieste nástupu alergickej reakcie: na nosovú sliznicu.

"Prevalin" odporúčajú lekári ľuďom, ktorí trpia prejavmi alergických reakcií na určité látky. Tento liek má schopnosť zabrániť počiatočnému štádiu alergie, ktorou je kontakt s akýmkoľvek alergénom..

V prípravku Prevalin sa používa špeciálna technológia - kombinácia olejov a emulgátorov, ktoré poskytujú jedinečnú vlastnosť premeny gélu na tekutinu, čo uľahčuje použitie prípravku.

Pri kontakte s nosnou sliznicou sa účinná látka spreja vráti do pôvodného stavu gélu, ktorý vytvára ochrannú bariéru nepriepustnú pre alergény. Väčšina alergénov sa do tela dostáva vzduchom cez nos, preto je Prevalin ideálnou ochranou proti alergickej nádche a sennej nádche..

Indikácie pre použitie prevalínu

Prevalin začnite používať okamžite pri prvých príznakoch alergickej nádchy, najlepšie skôr, ako sa alergická reakcia úplne prejaví..

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte tento liek profylakticky - pred kontaktom s alergénmi, aby ste zabránili ich zavedeniu do nosovej sliznice a vzniku príznakov alergie ako kýchanie, nádcha, upchatie nosa, svrbenie očí, slzenie očí..

Ak sa alergická reakcia už prejavila úplne, môže sa Prevalin použiť v komplexnej liečbe v kombinácii s inými antialergickými liekmi, aby sa zabránilo ďalšiemu prenikaniu alergénov do tela a zhoršeniu alergickej reakcie..

Mechanizmus akcie

Prevalín účinkuje priamo v mieste, kde alergén vyvoláva alergickú reakciu - na nosnú sliznicu.

Prevalin funguje v 3 etapách:

  1. Gél vytvára bariéru nepriepustnú pre alergény na nosovej sliznici, ktorej zložky neprenikajú do krvi.
  2. Bariéra zabraňuje vstupu alergénov a vyvoláva alergickú reakciu.
  3. Alergény sa prirodzene vylučujú z tela.

Môže sa Prevalin používať počas tehotenstva a laktácie??

Antialergické liečivo Prevalínový bariérový účinok je bezpečný a môže sa používať počas tehotenstva a laktácie.

Ako správne používať Prevalin

Intranazálne! 1 - 2 injekcie do každej nosovej pasáže 2 - 3 krát denne (jedna dávka poskytuje ochranu 4 - 6 hodín).

Deti vo veku 6 - 12 rokov by mali používať Prevalin Kids a len pod dohľadom dospelých.

Návod na použitie Prevalinu

Pred každým použitím musíte vyčistiť nos od hlienu.

Krok 1.
Pred použitím Prevalinu najmenej 4-krát silno pretrepte fľašu a držte ju vo zvislej polohe.

Krok 2.
Fľašu otočte hore dnom a najmenej 4-krát znova s ​​ňou intenzívne pretrepte.

Krok 3.
Odstráňte ochranný uzáver z fľaše.

Krok 4.
Pred použitím lieku skontrolujte rozprašovač. Za týmto účelom stlačte biely aplikátor na 5-10 sekúnd a potom ho uvoľnite. Opakujte, kým nedosiahnete normálny prietok..

Krok 5.
Nakloňte hlavu mierne dopredu. Fľašu držte rovno, vložte aplikátor do nosovej dierky a vstreknite. To isté urobte pre druhú nosovú dierku..

Krok 6.
Okamžite po podaní injekcie zakloňte hlavu dozadu a normálne sa nadýchnite.

Prvú hodinu po podaní lieku môžete pocítiť mierny pocit upchatia nosa. Toto je dočasný jav, ktorý pri pravidelnom používaní rýchlo prechádza a úplne zmizne..

Ak po užití lieku pocítite silné nepohodlie, prestaňte užívať a poraďte sa so svojím lekárom. Pri súčasnom použití s ​​inými antihistaminikami do nosových sprejov sa má Prevalin použiť po týchto sprejoch, aby neinterferovali s tvorbou nepriepustnej bariéry..

Podmienky skladovania

Na suchom mieste pri izbovej teplote od 15 do 25 stupňov nezmrazujte. Nižšie teploty negatívne ovplyvňujú veľkosť kvapiek a kvalitu postreku. Otvorené balenie by sa malo spotrebovať do 90 dní. Nepoužívajte po dátume exspirácie. Držte mimo dosahu detí.

Zloženie prevalínu

Bentonit, xantánová guma, glycerolstearát, hydrogénfosforečnan draselný, dihydrogenfosforečnan draselný, glycerín, sezamový olej, mätový olej, voda.

20 ml, 140 dávok - stačí asi na mesiac príjmu.

Všetky zložky prevalínu sú inertné a netoxické. Vzorec lieku neobsahuje konzervačné látky, alkohol a chemické vonné látky. Preto nespôsobuje prejav systémových vedľajších účinkov. Liek "Prevalin" navyše nemôže spôsobiť podráždenie povrchu sliznice v nosovej dutine..

Liek nespôsobuje ospalosť a je vhodný pre dospelých a deti staršie ako 12 rokov. Prevalin nemá známe interakcie s inými liekmi alebo inými liekmi na alergiu.

Použitie Prevalinu neovplyvňuje účinnosť antihistaminík.

Kontraindikácie pre prevalín

Iba individuálna neznášanlivosť na zložky lieku.

Recenzie na Prevalin

Recenzie alergikov na prevalín - od rozkoše a absencie príznakov až po úplné odmietnutie a zľutovanie za peniaze hodené do vetra.

Cena prevláda

Fľaša 20 ml - 450-500 rubľov.

Prevalinové analógy

Existujú lieky, princíp účinku a indikácie, ktoré sú veľmi podobné Prevalinu:

  • Milistan.

Viacpríznakové liečivo na liečbu alergickej nádchy a sennej nádchy;

  • Delfín.

Vhodný na liečbu celoročných alergií. Zmierňuje podráždenie sliznice nosa a očí, ktoré je spôsobené prachom a chemikáliami pre domácnosť;

  • Rýchlo.

Liek na liečbu alergickej nádchy, vhodný na prevenciu choroby;

  • Xymelín.

Liek na symptomatickú liečbu sezónnych alergií rôzneho pôvodu;

  • Rint.

Obnovuje nazálne dýchanie, lieči alergickú nádchu, sennú nádchu;

  • Aktivita v týždňoch.

Zmierňuje alergické príznaky: nádcha, podráždenie slizníc, kašeľ a kýchanie;

  • Levocytirizín.

Lieči alergickú nádchu, žihľavku, zmierňuje svrbenie a podráždenie slizníc.

Ďalšie otázky týkajúce sa prevalencie

  • MÁ DROG VEDĽAJŠIE ÚČINKY?

Sprej má lokálny účinok a nepreniká do krvi, a preto nespôsobuje vedľajšie účinky (ospalosť, narušenie gastrointestinálneho traktu atď.);

  • JE TO BEZPEČNÉ PRE DETI?

Pre vekovú skupinu od 5 do 13 rokov existuje detská séria liekov a pre deti do 5 rokov sú vhodné kvapky Prevalin;

  • JE MOŽNÉ POUŽÍVAŤ STARŠIE?

Áno môžeš. Liek je vhodný pre každú vekovú skupinu;

  • AKO BEZPEČNÁ JE KOMBINÁCIA S INÝMI ANALERGICKÝMI DROGAMI?

Nástroj má tixotropný vzorec, vďaka ktorému nijako neprichádza do styku s inými nazálnymi prípravkami. Musíte však použiť Prevalin okamžite, po užití iných liekov..

Antialergický nosový sprej "Prevalin" - recenzie

Priemer 3.39 (hlasy 36)

  • Recenzie
  • Kde sa dá kúpiť
  • Fotogaléria
  • Popis

S ním je to lepšie ako bez neho.

  • Výhody:
  • Chráni trochu.
  • Nevýhody:
  • Nos je aj tak upchatý.

Dieťaťu pomohla ochrana pred alergiou!

  • Výhody:
  • Účinný prostriedok proti alergii na prach a kvety
  • Nevýhody:
  • pozerajúc pritom

Sklamaný

  • Výhody:
  • Môže byť tehotná a dojčiť
  • Nevýhody:
  • V mojom prípade nie je efektívna. Nosová kongescia sa vôbec nezmierňuje. Vážený

Strašné!

  • Výhody:
  • Dobrá reklama
  • Nevýhody:
  • Dávkovač, účinnosť, cena

Mám podozrenie, že je vhodný iba pri ľahších formách ochorenia

  • Výhody:
  • bezpečné pre deti a tehotné ženy. Príjemné použitie. Žiadny bojový účinok ako po iných drogách.
  • Nevýhody:
  • nepomáha každému!

Protivné a nepomáha

  • Výhody:
  • Malá fľaša, vhodná na prenášanie
  • Nevýhody:
  • Chuť a vôňa zubnej pasty, žiadny účinok

Tak tak

  • Výhody:
  • Pomáha
  • Nevýhody:
  • Nepomáha dlho

Droga nepomáhala, iba sa zhoršovala.

  • Výhody:
  • Nie.
  • Nevýhody:
  • Nepomáha, zhoršuje sa.

Tento sprej nefunguje!

  • Výhody:
  • nemal
  • Nevýhody:
  • len placebo, ktoré zatiaľ nefunguje

Existujú pochybnosti!

  • Výhody:
  • Pohodlné balenie, nehormonálne.
  • Nevýhody:
  • Pozri recenziu.
  • pravidlá

Musíte vstúpiť na web alebo sa zaregistrovať

Chystáte sa odstrániť svoj účet!
Po odstránení účtu nebude možné obnoviť!

Hurá. moja spása.

a teraz sa to stalo. dnes som nasiel svoju spasu - "PREVALIN" - JE MOZNE PRE TEHOTENSTVO A S Dojcenim. Som zachránený :)))

  • # Alergológ / imunológ
  • # Gastroenterológ
  • # Gynekológ
  • # Dermatológ / trichológ
  • #Kardiológ
  • # Mamológ
  • #Neurológ
  • # Nefrológ / Urológ
  • #Onkológ
  • #Ortopéd / traumatológ
  • # Otolaryngológ (ORL)

Komentáre používateľov

  • 1
  • 2

Iba absencia alergénov dokáže účinne zvládnuť alergiu :-) Rád by som sa presťahoval k životu pri mori... Preto samozrejme na prevenciu pijem antihistaminikum a potom ho počas exacerbácie užívam s prevalinom. Jedná sa o gél, ktorý sa po pretrepaní stane tekutejším, posype sa a v nose sa opäť stane hustejším. A takáto bariéra na sliznici neprepustí alergény dovnútra. A antihistaminiká bojujú s tými alergénmi, ktoré sa už dostali do tela.

Ahoj! Dieťa čuchalo (12 rokov), alergia na rastliny a peľ. Hodila všetko doma, ale on chodí nepretržite a teraz je vrchol najviac. Alergológ na detskej klinike predpísal Prevalin. Ak niekto dal deti, povedzte nám, ako reakcia, či to vôbec pomáha.

Prevalin je úplné svinstvo. Nestojí to za to minúť peniaze, najmä ak ste už sedeli na hormonálnych sprejoch ako „Nasonex“..

nie je to rovnaké pre všetkých. Pomohlo mi a nesedel som na žiadnych hormonálnych sprejoch, odkiaľ máš?

Preto nám pomohlo, že sme nesedeli. Je to tak, našťastie, zdá sa, že vaša alergia je slabá. A ak máte alergickú rinokonjunktivitídu (ako je tá moja), to znamená hlien, upchatie a oči (a tento rok sa objaví aj dýchavičnosť). doplnené), potom je Prevalin skoro o ničom, vyhodené peniaze.

Súcitím... potom napíš, že vo Tvojom prípade to nepomohlo, nie „toto je úplná kravina“. pre teba áno, ale niekomu to uľahčuje život

Prevalin nepomáhal ((((((

Škoda, že neprišli s úľmi na nič, čo by sa dalo robiť počas tehotenstva ((((

pshik jeho nos? a potom aj oči prestanú svrbieť?

Neviem o svojich očiach... úprimne... mal som výtok z nosa

Čítal som aj o tomto lieku, chcem si ho kúpiť, ale zatiaľ ho v lekárňach nemáme... :( Vraj by ho mali čoskoro priniesť do skladu... čakám teraz

a nie))) hoci niektoré alergie niektorým uľavujú... Synovec to má jednoduchšie.

keď ste tehotná - lieky sú možné, ale nie na alergie. v žiadnom prípade neberte nič iné a tento sprej je jediná povolená vec. ale funguje to na princípe varovania. to znamená, použite ho pred odchodom von a nebojíte sa nijakej brezy. zabráni vstupu alergénov do tela.... no, zatiaľ čo budeš dojčiť (hlavne v prvých 6 mesiacoch, NEMOŽE lieky na alergiu (okrem tohto spreja) NEMOŽU byť - je to veľmi nebezpečné), staraj sa o seba. a potom si ešte môžeš vziať kvapky "Zyrtecu" (lokalizujú útok priamo) - teraz sa šetřím... (ale až keď bude dieťa minimálne 6 mesiacov, ak dojčíš)

No a tu si to idem kúpiť... Na internete je napísané, že za cenu je to niekde až 400 rubľov.Nie? Našiel som aj Nazanex a Nazaval, tiež spreje a tiež na alergie a zdá sa, že s B. je to možné! Ale naladil som sa na Prevalin, keďže on je tiež gél... skúsim... Vydržať kvitnutie brezy a v auguste snáď všetko dobre dopadne, je to tam jednoduchšie.

ano, takto som to kupil - nieco viac ako 400 r

Antialergický nosový sprej "Prevalin" - recenzie

Priemer 3.39 (hlasy 36)

  • Recenzie
  • Kde sa dá kúpiť
  • Fotogaléria
  • Popis

S ním je to lepšie ako bez neho.

  • Výhody:
  • Chráni trochu.
  • Nevýhody:
  • Nos je aj tak upchatý.

Dieťaťu pomohla ochrana pred alergiou!

  • Výhody:
  • Účinný prostriedok proti alergii na prach a kvety
  • Nevýhody:
  • pozerajúc pritom

Sklamaný

  • Výhody:
  • Môže byť tehotná a dojčiť
  • Nevýhody:
  • V mojom prípade nie je efektívna. Nosová kongescia sa vôbec nezmierňuje. Vážený

Strašné!

  • Výhody:
  • Dobrá reklama
  • Nevýhody:
  • Dávkovač, účinnosť, cena

Mám podozrenie, že je vhodný iba pri ľahších formách ochorenia

  • Výhody:
  • bezpečné pre deti a tehotné ženy. Príjemné použitie. Žiadny bojový účinok ako po iných drogách.
  • Nevýhody:
  • nepomáha každému!

Protivné a nepomáha

  • Výhody:
  • Malá fľaša, vhodná na prenášanie
  • Nevýhody:
  • Chuť a vôňa zubnej pasty, žiadny účinok

Tak tak

  • Výhody:
  • Pomáha
  • Nevýhody:
  • Nepomáha dlho

Droga nepomáhala, iba sa zhoršovala.

  • Výhody:
  • Nie.
  • Nevýhody:
  • Nepomáha, zhoršuje sa.

Tento sprej nefunguje!

  • Výhody:
  • nemal
  • Nevýhody:
  • len placebo, ktoré zatiaľ nefunguje

Existujú pochybnosti!

  • Výhody:
  • Pohodlné balenie, nehormonálne.
  • Nevýhody:
  • Pozri recenziu.
  • pravidlá

Musíte vstúpiť na web alebo sa zaregistrovať

Chystáte sa odstrániť svoj účet!
Po odstránení účtu nebude možné obnoviť!

Žiadne alergie!

lekárska príručka

Recenzie na prevalínovú alergiu

Rusko, Lesnoy, Sverdlovská oblasť.

Efekt... s prekvapením!

Výhody:

Pozdravujem všetkých! Už desať rokov každý máj náhle ochoriem. Lekári zvyčajne diagnostikujú ARI alebo ARVI a predpisujú vhodnú liečbu, ktorá zvyčajne veľmi nepomáha. Ale v posledných rokoch mi môj manžel zakaždým hovorí, že...

Univerzálny liek? Ťažko.

Výhody:

efektívne a pohodlné

Nedávno som musel na sebe vyskúšať účinok antialergického lieku "Prevalin". Tento liek je vyrobený vo forme spreja, čo je už plusom, pretože spreje sa na rozdiel od tabliet používajú pohodlnejšie a oveľa rýchlejšie...

len sa to zhoršovalo!

Výhody:

len sa to zhoršovalo

Som jedným z tých, ktorí trpia celoročnými alergiami, a to veľmi zasahuje do každodenného života. Tradičné antihistaminiká a iné lieky už nefungujú, takže neustále hľadám niečo nové. nosový sprej "Prevalin" bol dosť bujný...

Sklamaný

Výhody:

Môže byť tehotná a dojčiť

V mojom prípade nie je efektívna. Nosová kongescia sa vôbec nezmierňuje. Vážený

Už 15 rokov trpím sezónnymi alergiami. Čo som počas tejto doby jednoducho neskúšal. Väčšinou tabletky. Ale zmierňujú iba niektoré príznaky. Nos nedýchal a nedýcha. Preto nosový sprej...

Existujú pochybnosti!

Výhody:

Pohodlné balenie, nehormonálne.

Chcem sa podeliť o recenziu jedného zvedavého lieku na alergickú nádchu s názvom Prevalin. Od konca júla do polovice septembra každého roku nemám pokojný život z rôznych príznakov sezónnych alergií. Preto sa každý rok snažím...

Môže sa používať počas tehotenstva a laktácie

Výhody:

Vhodné pre tehotné a dojčiace ženy

Nikdy v živote som nebol na nič alergický. No, ako posledná možnosť pre domáci prach, myslím, že ho má každá sekunda. Ale minulý rok zrazu došlo k alergickej reakcii na topoľové páperie. A...

Zle uložené

Výhody:

po niekoľkých dňoch sa liek nemôže použiť

Neustále čelím rovnakému problému. Do týždňa po začiatku používania sa sprej zmení na hustú bielu hmotu, ktorá vyteká z dávkovača ako mlieko. Pretrepávanie a skladovanie fľaše za rôznych podmienok (chladnička a...

nezmysly

Výhody:

žiadne plusy, nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie

drahá, malá dávka vo fľaštičke, neúčinná, nevhodná, pokiaľ, ako píšu niektorí ľudia, nestriekajte vždy vopred, zatiaľ neviete, či dnes budete mať alergiu alebo nie :)

Vyhodené peniaze! Ráno som bol alergický, takmer neprestajne kýchol, išiel som služobne vyčistiť rybníky a nevydržal som šiel do lekárne. Tam mi dali tento „magický liek“ za takmer 500 rubľov. Nakvapkal som rovno do...

Pomáha to na chvíľu zbaviť sa problému, ale nehojí sa to.

Výhody:

Pomáha vyriešiť problém.

Alergici nežijú ľahko. Kto trpí alergiou alebo ak je doma alergik, pochopí ma. Napriek tomu, že alergikovi nič neubližuje, cíti sa jednoducho hrozne. Neustále sople, kýchanie, svrbenie...

Pomáha zakaždým

Výhody:

Príjemná vôňa, pohodlná fľaša

Nie vždy to pomôže, vysoké náklady

Po zhliadnutí reklamy na tento liek som sa rozhodol otestovať ho. A urobila to márne, ako sa ukázalo. Od prvej aplikácie pomohol iba čiastočne a potom som si musel kúpiť nový liek na alergiu. Prekvapivo...

Môže byť tehotná a dojčiť

Výhody:

Tento rok ma alergia na kvet ambrózie zaskočila! Bola som na ňu úplne nepripravená, pretože v júli som porodila syna a kvôli dojčeniu nesmeli lekári brať antihistaminiká. Ja...

Skutočne účinný liek na alergie

Výhody:

Efektívne, návykové, trvá mesiac.

Už niekoľko mesiacov trpím alergiou na srsť svojej milovanej mačky. Príznaky: svrbenie očí, kýchanie, vyskúšal som kopu liekov. Niečo pomáha, niečo je zbytočné. A potom som pred 2 mesiacmi, po prečítaní recenzií na internete, kúpil...

Pomohlo mi to, ale je tu ALE...

Výhody:

vyrovnáva sa s deklarovanými funkciami

Na jar začiatkom apríla som zmenil zamestnanie a začal som pracovať ako lektor doma v rodine, ktorá chová doma 2 mačky. Pracovný plán - 5-dňový pracovný týždeň 4 - 5 hodín denne. A potom, čo...

NEPOMOHLA

Výhody:

cena, žiadny vplyv

Musel som si objednať z lekární, ako povedali lekárnici, tento produkt je na objednávku! A tak som si tento antialergický nosový sprej Prevalin nejako kúpil, napriek tomu, že sa jedná o liek na nos, ale z diery...

Pomohlo pri alergii na stavebný prach

Výhody:

šetrí pred alergiami,

Nedávno sme dokončili veľmi aktívnu rekonštrukciu v byte. Až po otváracie podlahy a vyrovnávacie steny. Každý vie veľmi dobre, že v takom okamihu je veľa prachu. Preto sme tam nebývali, ale všetci prišli na „stavenisko“...

Blokuje prienik alergénov.

Výhody:

Bezpečné zloženie, je možné ho použiť počas tehotenstva a laktácie.

Nenašiel som to pre seba.

V lekárni Vista som si kúpil antialergický nosový sprej Prevalin. Táto droga sa mi zdala najbezpečnejšia, pretože neobsahuje hormonálne a antihistaminiká. Droga účinkuje na princípe „oxolínovej“ masti, je vhodné ju začať používať...

Tento sprej nefunguje!

Výhody:

len placebo, ktoré zatiaľ nefunguje

Dostal som tento produkt - nosový sprej. Po prvom použití prestal fungovať. Bublina po stlačení iba vydávala hustú zmes, akoby vytlačenú zubnú pastu. Ako to má fungovať ?? Musíte to podľa pokynov pretrepať, verte mi...

Protivné a nepomáha

Výhody:

Malá fľaša, vhodná na prenášanie

Chuť a vôňa zubnej pasty, žiadny účinok

Počas tehotenstva som sa musela obrátiť na Prealin, pretože existuje len veľmi málo sprejov pre tehotné ženy schválených na použitie. Cena je podľa mňa za taký malý paf veľmi drahý. A najhoršie je, že Prevalin chutí...

Dieťaťu pomohla ochrana pred alergiou!

Výhody:

Účinný prostriedok proti alergii na prach a kvety

Leto, teplo, kvety, prach... To všetko spôsobuje medzi ľuďmi silné alergie, v našom meste toto leto trpí každý tretí človek a hľadá spoľahlivý liek. Alergia na neter sú také silné, že po škole príde dieťa do...

Pomohlo, ale nie nadlho.

Výhody:

Pohodlné použitie

O prevalínovom antialergickom nosovom spreji som sa dozvedel prečítaním recenzie na internete. V tom čase nebol v lekárňach, ale potom som ho tak našiel. Takže som to skúsil kvôli zhoršenej alergii na prach...

Evgeniya 27. septembra 2017

Kúpil som syna 13 rokov, ako to predpísal lekár. Neviem, možno faloš, vôbec nám to nepomohlo. Nos sa všeobecne upcháva. 200 UAH do vetra

Hosť 31. augusta 2015

Nemá žiadny účinok, v nose sa vytvorí hustá lepkavá hmota, ktorá blokuje vzduch a nádcha sa iba zintenzívni.

Sveta 26. decembra 2014

Prevalin Allergy používam takpovediac na alergickú sezónu. V auguste pre mňa začína hrozné obdobie. Začnem kýchať, mám upchatý nos, hrozný nádchu, alergické vyrážky po celom tele. Toto je alergia na kvitnutie, topoľové páperie. Najdôležitejším problémom je upchatie nosa, nádcha. Nemôžem normálne dýchať, neustále sopľovať, všeobecne hrôza. Kúpil som si Prevalin Alerji v lekárni a na také problémy som zabudol. Áno, sprej je drahý, ale mám ho dosť aj mesiac. Myslím, že raz ročne si môžete dovoliť kúpiť dobrý sprej a netrpieť, ale žiť normálny život.

tatiana 31. augusta 2015

Existuje v auguste kvet topoľa? Od 3. augusta začína alergia na farbu ambrózie. Bolea má už 33 rokov a môže trvať až do novembra.

ivan 27. júna 2016

Lana 8. septembra 2015

Tatyana, súhlasím s tebou: v auguste až septembri nie je topoľové páperie. Od konca júla do konca októbra sa nemôžem (zatiaľ) 13 rokov zbaviť polinozu, ale dúfam, že toto „monštrum“ porazím..

Prvý komentár s najväčšou pravdepodobnosťou napísal niekto, kto mal záujem..

SLAVA 26. augusta 2016

UMÝVAL som NOS S ALOE JUICE. ŠŤÁVA NIE JE ČERSTVÁ - VÝŤAŽOK NA MINIMÁLNY DEŇ. PRVÝ NOS SA ZASTAVÍ, ALE PO 2 HODINÁCH DÝCHANIE BUDE REGULOVANÉ. UPRATUJTE SI TVÁR A RUKY RUKOU RUKOU VODOU. A HLAVNOU VECOU JE TEPLO. ALERGIA NEMÁ RÁD TEPLA. BYŤ ZDRAVÝ

Hosť 28. apríla 2016

Upozorňujeme, že nie prvý, ale druhý komentár. Hosť len napísal pravdu.

Otázky a odpovede

Sú osviežovače vzduchu zdraviu nebezpečné? ?

Blogy

Fenistil kvapky pre deti Aké je nebezpečenstvo farbenia vlasov bez amoniaku? Alergia na jeseň: príčiny a preventívne opatrenia INTO-SANA: jahody a záhradné jahody - šampióny v alergénnosti Účinok rybieho oleja na ľudský organizmus. Historické fakty a alergie na vedecký výskum: vyliečiť alebo nie? INTO-SANA: Lymská borelióza (borelióza). Je kliešť taký strašidelný? Podľa WHO tretina svetovej populácie trpí alergiami. Hrozba alergií: mýtus alebo realita?

Články na tému „Alergia“

Črevná mikroekológia a alergia Helicobacter pylori a alergia Alergia na materiály používané v ortopedickej stomatológii Alergia na peľ rastlín Alergia na lieky Endometrióza neprichádza sama. Spolu s ním prichádzajú aj alergie, astma, hypotyreóza a fibromyalgia Alergie a hormonálna substitučná liečba Alergie na lieky: príčiny, príčiny, tiesňové volania, prednemocničná liečba Alergia na kozmetiku: z čoho a prečo Alergia na kliešte

Zoznam chorôb

Kúpte si PREVALIN ALERGI v lekárni:

Ceny PREVALIN ALERGI

Indikácie na použitie: Prevalin Alerji sa má používať, keď máte pocit, že vaše telo reaguje na alergén (predtým, ako sa alergická reakcia úplne rozvinie). Ak sa alergická reakcia už začala, Prevalin Alerji sa môže používať v kombinácii s farmakoterapeutikami, aby sa zabránilo následnej expozícii alergénom, ktoré môžu spôsobiť druhú alergickú reakciu. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča aplikovať Prevalin Alerji pred kontaktom s alergénom, pretože zabraňuje kontaktu alergénov s nosnou sliznicou a nedochádza k rozvoju príznakov alergie..

Ako Prevalin Alerji účinkuje?
Prevalin Alerji účinkuje priamo v mieste, kde začína alergická reakcia - na nosnú sliznicu.
Gél v pokoji, po pretrepaní tekutý
Po pretrepaní sa látka produktu Prevalin Alerji transformuje na kvapalinu na ľahkú disperziu na sliznici. Po nastriekaní Prevalin Alerji rovnomerne pokrýva nosnú sliznicu a transformuje sa späť na gél, ktorý chráni sliznicu pred kontaktom s alergénmi..
Mikrogélový vzorec prípravku Prevalin Alerji pôsobí na 3 úrovniach:
1. mikrogél vytvára nepreniknuteľnú bariéru na nosovej sliznici
2. Blokuje alergény a zabraňuje vzniku alergickej reakcie
3. Podporuje elimináciu alergénov zo sliznice prirodzenou cestou, interakciou s prírodným systémom.

Návod na použitie: Aplikujte 1 až 2 vstreknutia do každej nosovej dierky, 2 až 3 krát denne (na ochranu 4 až 6 hodín).

Deti mladšie ako 12 rokov majú používať Prevalin Alerji Kids iba pod dohľadom dospelých.
Pred každým použitím Prevalinu Alerji je potrebné dodržiavať pokyny na použitie, konkrétne fľaštičku pred každým použitím poriadne pretrepať, aby sa látka z liečiva transformovala do tekutej formy a rovnomerne sa rozložila po povrchu nosovej sliznice..
1: Fľašu najmenej 4-krát intenzívne pretrepte vo zvislej polohe
2: otočte fľašu hore dnom a opäť najmenej 4-krát pretrepte
3: Odstráňte priehľadný uzáver z fľaše
4: pred použitím - naplňte sprej: stiahnite biely aplikátor nadol a podržte ho 5-10 sekúnd, potom ho uvoľnite
5: nakloňte hlavu dopredu a fľašu držte vo zvislej polohe, vložte ju do nosovej dierky a nasprejujte tekutinu do nosovej dierky
6: Po nastriekaní strčte hlavu na chvíľu späť a nadýchnite sa nosom
Iba pri správnom použití bude účinok lieku účinný a poskytne všetky deklarované výhody!
Pred každým použitím Prevalinu Alerji sa vždy odporúča dôkladne vyfúknuť nos. Počas prvej hodiny používania môžete pocítiť mierny pocit upchatia nosa. Toto je dočasný pocit, ktorý rýchlo zmizne po ďalšom použití produktu. Ak po použití produktu narazíte na nejaké výrazné nepohodlie, mali by ste ho prestať používať a poraďte sa so svojím lekárom. Ak je potrebné komplexné použitie Prevalinu Alerji s iným nosovým sprejom, potom sa má v tomto prípade Prevalin Alerji aplikovať až po tomto nosnom spreji, aby sa neporušila alergénne nepriepustná bariéra tvorená Prevalinom Alerji. Tých. najskôr sa použije ďalší prostriedok a potom sa použije liek Prevalin Alerji.

Vedľajšie účinky: Pri použití spreja Prevalin Alerji sa môžu vyskytnúť vedľajšie účinky vo forme alergických reakcií na zložky lieku.

Použitie spreja Prevalin Alerji je kontraindikované v prípade individuálnej citlivosti na zložky lieku.

Prevalin Alerji je vhodný na použitie pre športovcov, tehotné ženy a dojčiace ženy.

Interakcie s inými liekmi: Interakcie Prevalinu Alerji s inými liekmi alebo s inými typmi liečby alergie neboli stanovené. Užívanie Prevalinu Alerji neovplyvňuje účinnosť antihistaminických tabliet.

Podmienky skladovania: Skladujte na suchom mieste pri teplote nepresahujúcej 27 ° C. Neuchovávajte v mrazničke alebo v chladničke, pretože nízke teploty môžu mať vplyv na veľkosť kvapiek a vzor sprejovania. Po otvorení sa má liek spotrebovať do 90 dní. Nepoužívajte po dátume exspirácie. Držte mimo dosahu detí.

Forma vydania: Prevalin Alerji je k dispozícii v 2 formách:

Prevalin Alerji (20 ml) - pre dospelých a dospievajúcich od 12 rokov - 140 jednorazových dávok - na 1 mesiac pravidelného používania.
Prevalin Alerji Kids (20 ml) - pre deti od 6 do 12 rokov - 280 jednotlivých dávok - po dobu 2 mesiacov pravidelného používania.

bentonit, xantová guma, glycerolstearát, fosforečnan draselný, dihydrogenfosforečnan draselný, glycerín, sezamový olej, voda.

Evgeniya 27. septembra 2017

Kúpil som syna 13 rokov, ako to predpísal lekár. Neviem, možno faloš, vôbec nám to nepomohlo. Nos sa všeobecne upcháva. 200 UAH do vetra

Hosť 31. augusta 2015

Nemá žiadny účinok, v nose sa vytvorí hustá lepkavá hmota, ktorá blokuje vzduch a nádcha sa iba zintenzívni.

Sveta 26. decembra 2014

Prevalin Allergy používam takpovediac na alergickú sezónu. V auguste pre mňa začína hrozné obdobie. Začnem kýchať, mám upchatý nos, hrozný výtok z nosa, alergické vyrážky po celom tele. Toto je alergia na kvitnutie, topoľové páperie. Najdôležitejším problémom je upchatie nosa, nádcha. Nemôžem normálne dýchať, neustále sopľovať, všeobecne hrôza. Kúpil som si Prevalin Alerji v lekárni a na také problémy som zabudol. Áno, sprej je drahý, ale mám ho dosť aj mesiac. Myslím, že raz ročne si môžete dovoliť kúpiť dobrý sprej a netrpieť, ale žiť normálny život.

tatiana 31. augusta 2015

Existuje v auguste kvet topoľa? Od 3. augusta začína alergia na farbu ambrózie. Bolea má už 33 rokov a môže trvať až do novembra.

ivan 27. júna 2016

Lana 8. septembra 2015

Tatyana, súhlasím s tebou: v auguste až septembri nie je topoľové páperie. Od konca júla do konca októbra sa nemôžem (zatiaľ) 13 rokov zbaviť polinozu, ale dúfam, že toto „monštrum“ porazím..

Prvý komentár s najväčšou pravdepodobnosťou napísal niekto, kto mal záujem..

SLAVA 26. augusta 2016

UMÝVAL som NOS S ALOE JUICE. ŠŤÁVA NIE JE ČERSTVÁ - VÝŤAŽOK NA MINIMÁLNY DEŇ. PRVÝ NOS SA ZASTAVÍ, ALE PO 2 HODINÁCH DÝCHANIE BUDE REGULOVANÉ. UPRATUJTE SI TVÁR A RUKY RUKOU RUKOU VODOU. A HLAVNOU VECOU JE TEPLO. ALERGIA NEMÁ RÁD TEPLA. BYŤ ZDRAVÝ

Hosť 28. apríla 2016

Upozorňujeme, že nie prvý, ale druhý komentár. Hosť len napísal pravdu.

Antialergický nosový sprej "Prevalin"

Recenzie na antialergický nosový sprej "Prevalin" 34

Môže byť tehotná a dojčiť

V mojom prípade nie je efektívna. Nosová kongescia sa vôbec nezmierňuje. Vážený

Dávkovač, účinnosť, cena

Bezpečné pre deti a tehotné ženy. Príjemné použitie. Žiadny bojový účinok ako po iných drogách.

Nepomáha každému!

Malá fľaša, vhodná na prenášanie

Chuť a vôňa zubnej pasty, žiadny účinok

Nepomáha dlho

Nepomáha, zhoršuje sa.

Iba placebo, ktoré zatiaľ nefunguje

Pohodlné balenie, nehormonálne.

Cena, žiadny vplyv

  • "Späť
  • 1 zo 4
  • Vpred "
  • Na koniec
Zaujímavé
Otzovik odporúča
Ojoj! Vyžaduje sa registrácia!

Ľutujeme, ale niektoré funkcie na našej stránke sú k dispozícii iba registrovaným používateľom. Mimochodom, trvá to iba 15 sekúnd.

Váš účet môžeme previesť z otzovik.com a prispôsobiť ho pre pohodlné použitie na našej webovej stránke.

Mimochodom, trvá to iba 30 sekúnd.

Indikácie na použitie, pokyny na použitie nosového spreja Prevalin pre deti a dospelých, rozdiely od Nazavalu, analógy, recenzie

Zoznam antihistaminík rastie. Väčšina z nich pôsobí na niekoľko prejavov alergie. Prevalin je jedným z liekov, ktorých činnosť je zameraná na zmiernenie alergickej nádchy. Pred použitím lieku sa musíte poradiť s lekárom, venovať pozornosť spôsobu aplikácie, indikáciám. Kontraindikácie a vedľajšie účinky. Tieto informácie sú uvedené v pokynoch na použitie lieku Prevalin.

Popis lieku Prevalin

Prevalin Alerji je jedinečný liek na zmiernenie alergickej nádchy. Sprej účinkuje na nosnú sliznicu a po aplikácii vydrží dlho. Liečivo na báze olejov a emulgátorov vytvára spoľahlivú bariéru, cez ktorú alergén neprejde.

Zloženie, formy na uvoľnenie, výrobca

Liečivo je dostupné v jednej forme - sprej. Vyrobené vo Švajčiarsku a Nemecku, čo zaručuje kvalitu.

  1. Xantánová guma.
  2. Bentonit.
  3. Hydrogénfosforečnan draselný.
  4. Glycerol stearát.
  5. sezamový olej.
  6. Glycerol.
  7. Dihydrogenfosforečnan draselný.
  8. Voda.
  9. Pepermintový olej.

Mechanizmus akcie

Miesto účinku je nosná sliznica. To zaisťuje vysokú účinnosť lieku. Tu sa začína alergická reakcia. Práce prebiehajú v 3 etapách:

  1. Vďaka zloženiu vytvára sprej, ktorý sa dostane do nosa, gél. Látka vytvára po celom povrchu bariérovú vrstvu, ktorá nedovolí alergénom vstúpiť do krvi.
  2. Alergény nezmiznú, alergické reakcie sa nespustia.
  3. Dráždivé látky sa prirodzene vylučujú z tela.

Indikácie pre použitie

Medzi indikácie na použitie patrí alergická nádcha a senná nádcha..

Pozor! Pred začatím liečby rinitídy sa musíte ubezpečiť, že je spôsobená alergénmi.

Ako používať liek pre dospelých a deti - pokyny

Sprej "Prevalin" sa používa intranazálne. Dávkovanie pre dospelých a deti je rovnaké. Do 12 rokov by mali byť užívanie pod dozorom dospelých Odporúča sa kúpiť „Prevalin Kids“.

Dôležitým pravidlom, ktoré treba dodržiavať pred použitím, je čistenie nosa!

Vykonajte 2 kliknutia v každej nosovej pasáži dvakrát alebo trikrát, podľa situácie za deň.

Inštrukcie na používanie:

  1. Pred podaním injekcie sa musí liek dobre pretrepať. Najskôr 4-krát vo zvislej polohe.
  2. Potom ho otočte hore dnom a pôsobenie sily opakujte 4 krát.
  3. Odstráňte ochranný kryt.
  4. Injekciu nepodávajte okamžite. Je potrebné nastaviť striekaciu pištoľ tak, aby prúdil normálny prúd.
  5. Hlava by mala byť fixovaná rovno, injekciou do každého nosového vstupu.
  6. Hlava je naklonená dozadu a nadýchne sa, aby účinný liek zostal na sliznici a začal pôsobiť.

Pozor! Nosová kongescia po zákroku sa zvyčajne pociťuje iba na chvíľu, potom prejde, po dlhodobom používaní sa vôbec necíti.

Ak príznak neprešiel, stojí za to konzultovať s lekárom a v prípade potreby zmeniť liečbu.

Ak sa používa súčasne s inými sprejmi a kvapkami, má sa po nich podať injekcia Prevalin.

Môžem používať počas tehotenstva, HB?

Používanie liekov počas tehotenstva a dojčenia by malo byť prísne kontrolované pozorujúcim gynekológom a lekárom, ktorý predpisuje liečbu. Zložené zložky môžu negatívne ovplyvniť vývoj plodu, priebeh tehotenstva.

Neboli zaznamenané žiadne prípady porušenia antihistaminík, najmä prevalínu, u tehotných a dojčiacich žien. Pre zaistenie bezpečnosti dieťaťa nemôžete Prevalin užívať samostatne. Počas dojčenia stojí za to sledovať, ako dieťa reaguje. Ak sa vyskytnú alergie alebo poruchy, prerušte liečbu.

Kontraindikácie a vedľajšie účinky

Jedinou kontraindikáciou použitia prevalínu je intolerancia voči látkam v kompozícii. Je to bezpečná droga. Do 12 rokov sa odporúča nahradiť sprejom Prevalin Kids. Tehotenstvo a dojčenie v jednotlivých prípadoch možno pripísať aj kontraindikáciám..

Z vedľajších účinkov sa zaznamenáva upchatie nosa, ktoré po chvíli prejde, pocit pálenia alebo mierne svrbenie. Ak príznaky pretrvávajú dlhší čas, musíte prestať užívať alebo postupne znižovať dávku a poradiť sa s lekárom, aby vám predpísal iný liek. Prípady predávkovania neboli zaznamenané, agent má lokálny účinok. Nemali by ste ho však používať viac ako dvakrát, ako je uvedené v pokynoch.

Ako nahradiť liek - analógy a náhrady

V prípade neznášanlivosti zložiek, ktoré sú súčasťou lieku Prevalin, stojí za to si kúpiť analógy. Lekárnik môže podľa situácie navrhnúť lieky na báze rovnakej alebo inej účinnej látky. V prípade potreby si môžete kúpiť tablety, masť.

  1. Movinase je nosový sprej, ktorý sa používa na sezónnu alergickú nádchu. Účinnou látkou je mometazón, ktorý blokuje alergény. Pozitívna stránka - s alergickou rinitídou je povolené používať u detí od 2 rokov. Je potrebné postupovať opatrne pri liečbe poranení nosa, infekcií.
  2. Momat rino je aerosól na nádchu alergického a iného pôvodu. Liečivo je mometazón. Liečba od dvoch rokov je tiež povolená. Používanie počas gravidity a laktácie by mal sledovať lekár. Potom, čo musíte skontrolovať stav nadobličiek dieťaťa.
  3. Desrinitis - podobný liek s rovnakou účinnou látkou.
  4. Benarin kvapky na báze budezonitu. Indikácia - alergická nádcha. Kontraindikácie - citlivosť, vek do 18 rokov, dojčenie, infekcie dýchacích ciest, tiež nemôžu užívať tehotné ženy. Paralelne sa môžu použiť ďalšie antihistaminiká a oftalmologické spreje.
  5. Sprej Nazarel sa používa na alergickú rinitídu po dosiahnutí veku 4 rokov. Nie je predpísané počas tehotenstva a dojčenia, najmä v prvom trimestri. Z kontraindikácií sú zaznamenané bakteriálne infekcie, chirurgické zákroky a ochorenia dýchacieho systému. Pred použitím sa musíte poradiť s lekárom. Pri používaní očných kvapiek používajte opatrne.

Ktorý nosový sprej je lepší pri alergiách - Nazaval alebo Prevalin?

V lekárni možno ponúknuť Nazaval, ktorý nahradí Prevalin. Toto antialergické liečivo nie je vo forme kvapiek. Kapsuly obsahujú práškovú látku, ktorá umožňuje rovnomerné rozloženie látky cez sliznicu. Kvapky by tento efekt neposkytli.

Ochranná vrstva zabraňuje alergénom pôsobiť na škrupinu. Pokyny naznačujú, že liek sa nepoužíva na liečbu alergií, ale na prevenciu. Na rozdiel od Prevalinu sa náhrada používa bez vekového obmedzenia.

Špeciálny formulár pre deti sa nevyrába ako nepotrebný. Dojčenie a tehotenstvo tiež nie sú obmedzením konzumácie. Existuje nevýhoda - ak pred injekciou nevyčistíte nosový priechod, nepomôže to, ale spôsobíte opačný účinok.

Spôsob použitia týchto dvoch liekov je rovnaký. Existuje určitá forma lieku Nazaval Plus, ktorý sa však používa pri nealergickej nádche. Dôležité upozornenie: tí, ktorí sú alergickí na cesnak, by nemali používať Nazaval Plus, pretože je to súčasť antimikrobiálneho účinku..

Prevalin: alergie už nie sú problémom

Moderný a vylepšený liek "Prevalin" je dostatočne účinný liek, ktorý sa používa na zníženie výrazných príznakov alergickej nádchy..

Tento nosový sprej zabraňuje možnému kontaktu sliznice v nosovej dutine s rôznymi alergénmi.

Okrem toho liek rýchlo reaguje na alergény a blokuje ich..

Inštrukcie na používanie

"Prevalin" odporúčajú lekári ľuďom, ktorí trpia prejavmi alergických reakcií na určité látky. Tento liek má schopnosť zabrániť počiatočnému štádiu alergie, ktorou je kontakt s akýmkoľvek alergénom..

Prípravok obsahuje emulgátory, ktoré sa líšia v konkrétnych kombináciách, ako aj oleje. Ak sa teda „Prevalin“ dostane na nosnú sliznicu, má formu gélovitej látky, ktorá vytvára spoľahlivú bariéru potrebnú na zabezpečenie ochrany pred interakciou s rôznymi alergénmi..

Odborníci dodnes preukázali, že sprej je vysoko účinný proti sennej nádche, ako aj v boji proti nádche, ktorá má alergickú etiológiu..

Maximálny účinok lieku je možné dosiahnuť, ak sa použije, keď sa objavia prvé príznaky alergickej reakcie. Považuje sa za nie menej účinné, ak sa používa na profylaxiu pred možným kontaktom s látkou, na ktorú je človek alergický..

Vďaka použitiu "Prevalinu" v súlade s pravidlami uvedenými v pokynoch môžete výrazne znížiť počet, ako aj zložitosť príznakov. Okrem toho liek pomáha predchádzať vývoju takých javov, ako je výtok z nosa, časté kýchanie, svrbenie v nosovej dutine a silné slzenie..

V prípade, že už začal progresívny priebeh alergickej reakcie, odporúča sa používať sprej súčasne s inými antialergickými liekmi. Táto kombinácia môže významne uľahčiť priebeh rôznych chorôb s alergickou etiológiou..

Charakteristickým rysom "Prevalinu" je, že nie je absorbovaný obehovým systémom. V priemere účinok lieku trvá päť hodín.

Indikácie pre použitie lieku zahŕňajú potrebu komplexnej liečby alergií, ako aj prevenciu jej výskytu u ľudí, ktorí trpia buď sennou nádchou alebo nádchou alergickej etiológie..

Tento liek je určený na intranazálne použitie. Pre deti do dvanásť rokov je lepšie vpichovať Prevalin Kids do nosových priechodov, pri ktorých sa zohľadňujú niektoré črty tela dieťaťa. U dospelých je potrebné urobiť dva streky striedavo do každej nosovej dierky niekoľkokrát denne..

Užívanie drogy je nasledovné:

  • najskôr musíte dôkladne vyčistiť nosné priechody;
  • potom musíte fľašu niekoľkokrát dobre pretrepať a držať ju vo zvislej polohe tak, aby striekací uzáver smeroval dole;
  • uzáver je odstránený z fľaše;
  • skontroluje sa stav striekacej pištole;
  • hlavu treba trochu nakloniť dopredu;
  • aplikátor sa vloží do nosovej dierky a nastriekanie;
  • hlava by mala byť naklonená dozadu a potom vdychovať vzduch nosom.

Prevalin sa vyrába vo forme spreja. Predáva sa v kompaktných injekčných liekovkách, ktoré sú vybavené ochranným uzáverom a špeciálnym rozprašovačom, ktorý umožňuje rýchle a pohodlné vstreknutie lieku do nosovej dutiny..

Zložky lieku sú:

  1. Pepermintový olej.
  2. sezamový olej.
  3. Xantánová guma.
  4. Glycerol.
  5. Bentonit.
  6. Voda.
  7. Hydrogénfosforečnan draselný.
  8. Dihydrogenfosforečnan draselný.
  9. Glycerolstearit.

Pokiaľ ide o interakciu s rôznymi inými liekmi, je potrebné poznamenať, že „Prevalin“ sa má užívať ako posledný..

Vedľajšie účinky

U veľkého počtu ľudí sa na začiatku používania po nastriekaní zaznamená upchatie nosa, ktoré však rýchlo zmizne. V opačnom prípade vám lekári odporúčajú prestať používať tento liek..

Zloženie spreja obsahuje zložky, ktoré sú klasifikované ako inertné. Preto nespôsobuje prejav systémových vedľajších účinkov. Liek "Prevalin" navyše nemôže spôsobiť podráždenie povrchu sliznice v nosovej dutine..

Kontraindikácie

Medzi kontraindikácie patria:

  • individuálna intolerancia voči akejkoľvek látke, ktorá je súčasťou drogy;
  • menej ako dvanásť rokov.

Počas tehotenstva

Tehotenstvo sa nepovažuje za závažnú kontraindikáciu, takže ženy môžu sprej používať ako pri nosení dieťaťa, tak aj pri kŕmení materským mliekom..

Podmienky a lehoty skladovania

„Prevalin“ sa musí uchovávať na tmavom a dobre vetranom mieste pri teplotnom rozmedzí od 15 do 25 ° C..

Okrem toho je potrebné dbať na to, aby k nim nemali prístup deti. Tento sprej nesmie byť zmrazený..

Uzavretá fľaša sa môže uchovávať po dobu uvedenú výrobcom na obale. Otvorený liek by sa nemal uchovávať dlhšie ako tri mesiace..

V ukrajinských lekárňach "Prevalin" je možné kúpiť za priemernú cenu 130 až 185 hrivien.

V Ruskej federácii stojí tento liek od štyristo rubľov.

Analógy

Pokiaľ nie je možné kúpiť Prevalin, je možné ho nahradiť jedným z analogov Prevalinu, ktoré majú podobné zloženie.

Napríklad: „Evkazolin“, „Knoxprey“, „Marimer“, „Otrivin“, „Grippferon“, „Zirtek“, „Nazol Baby“, „Marimer. Nosová odsávačka "," Narhinel. Nosová aspirátora, „Eden“, „Claritin“, „Tonsilgon N“, „Tavegil“, „Suprastin“, „Diazolin“, „Ketotifen“, „Combigripp sirup“, „Doktorka mama“, „Nazik“, „Nazonex“, „Milistan“, „No-Sol“, „Dolphin“, „Quicks“, „Xymelin“, „Aquamaster“, „Rint“, „Vicks Active Balsam“, „Vicks Active Sinex“, „Levocityrizin“, „Loratek“, „Eridez“, „Alergomax“, „Fribris“, „Zodak“, „SprayAris“, „Tizin“, „Parlazin“, „Corizalia“, „Lorano“, „Pinovit“, „Morenazal“, „Snoop“, „ Avamis "," Galazolin "," Lorizan "," Nazalong "," Nazolin "," Lomilan "a ďalšie..

Recenzie

Na prípravok „Prevalin“ neexistuje jednoznačný názor: niektorí považujú tento nástroj za efektívny a spoľahlivý, zatiaľ čo iní jeho účinok nepociťujú. Liečivo by sa malo zvoliť s prihliadnutím na vlastnosti organizmu..

„Niečomu nerozumiem, hovoria, že sprej Prevalin je prírodný prípravok. Z celého zloženia je jedinou prírodnou vecou sezamový olej, mätový olej a voda. A všetko ostatné - od gumy po bentonit, je tiež prírodné alebo čo? “.

"Mám 35 rokov, lekár mi predpísal Prevalin na zmiernenie alergickej reakcie na prach." Veľmi ma to potešilo, ale nie je jasné, či ukončím liečbu, vráti sa alergia? “.

"Som tiež veľmi spokojný s Prevalinom." Som alergický na topoľové páperie. Len čo začne kvitnúť, všetko sa nedá normálne žiť. Vysadili sme ich toľko v oblasti, kde bývam, stoja 30 m na výšku. Všetko letí oknami, nič sa nedá dýchať, nič. Okamžite začínam polievať, mám nádchu, pokrytú červenými škvrnami. Kedysi som pil antialergické tabletky, ale prakticky mi nepomohli. Ako Prevalin kúpil - všetko sa naraz stabilizovalo. Pre tých, ktorým tieto kvapky nepomohli, odporúčam vám pozorne si prečítať návod na použitie. Možno ich neuložíte správne. Viem, že hlavne kvapky, ako žiadny iný liek, a injekcie sa tiež musia správne uchovávať. “.

„Pomáha to skvele. Skutočná spása počas tehotenstva “.

„Úplný nezmysel, ktorý napíšu, vôbec nefunguje, ak malý postrek alergénmi ešte umocní účinok“.

"Kúpil som svoju dcéru na odporúčanie lekárnika - zatiaľ nemôžem povedať nič zlé, zdá sa, že to pomôže".

"Jednoducho ma to šetrí, najmä na jar a v lete, keď všetko kvitne. Je to stále ťažké na tabletkách, ale je to prirodzené a neškodné. Pomáha to veľmi dobre, hlavnou vecou je včasné použitie (napríklad pred odchodom von, aby alergén nemal čas vstúpiť do tela)." „.

"Prevalin používam už druhý rok." Hneď ako začne kvitnutie, som pokrytý červenými škvrnami a začnem sopľovať. Prevalin mi veľmi pomáha v noci, pretože niekedy sa začnem dusiť. Všeobecne sa alergická nádcha nedá liečiť, je možné tento stav trochu vylepšiť, ale nevyliečiť. ““.

Väčšina ľudí je s účinkom lieku spokojná. Na konci článku si môžete prečítať názory ostatných používateľov a podeliť sa o svoje myšlienky..